Έναρξη ακαδημίας - Σεπτέμβριος 2015 - Diana Academy - ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΔΩ!

Go to content

Main menu:

Περασμένα θέματα > 2014

Η Ακαδημία μας αρχίζει το έργο της την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου. Να είσθε όλοι εκεί. Όσοι θέλετε επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της γραμματείας της ΔΙΑΝΑ, στο 2109736710

Να σας θυμίσουμε επίσης ότι εκτός από ταξίδια στην Αγγλία, όπως σας περιγράψαμε τις τελευταίες ημέρες, εκτός από τα μοναδικά Liverpool soccer schools, θα κάνουμε πολλά πράγματα στην νέα αγωνιστική περίοδο. Σεμινάρια για τους γονείς (παράκληση να είσθε όλοι παρόντες αρχής γενομένης από το πρώτο σεμινάριο που θα γίνει τον Σεπτέμβριο), εκδρομές με ποδοσφαιρικό και τουριστικό ενδιαφέρον σε πανέμορφα μέρη στην Ελλάδα, συμμετοχή σε τουρνουά εντός και εκτός Αθήνας (τα παιδιά του προ τζούνιορ που διακρίνονται στην σημερινή μας φωτογραφία κατέκτησαν πέρσι την πρώτη θέση στο τουρνουά του Μαραθώνα), χορούς, κοινωφελείς εκδηλώσεις ( όλα αυτά έχουν ήδη προγραμματιστεί) και ότι άλλο σπουδαίο και καινοτόμο έχετε να προτείνετε. Επίσης θα επιθυμούσαμε να επαναλάβουμε ότι μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όλοι μαζί πολλά. Το λέει άλλωστε και το σύνθημα της Λίβερπουλ στο περίφημο "never walk alone". Αρα, όσοι γονείς ή όσοι φίλοι μπορούν και θέλουν, ας επικοινωνήσουν μαζί μας για να αναλάβουν κάποιο ρόλο στην εφετινή λειτουργία της Ακαδημιας μας!


 
 
Back to content | Back to main menu