Το γήπεδο - Diana Academy - ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΔΩ!

Go to content

Main menu:

Περασμένα θέματα > 2016 > Επιλεγμένα έματα

Έτοιμο το γήπεδο 5Χ5

Για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο γηπεδάκι 5Χ5 του Β’ Δημοτικού γηπέδου Ηλιούπολης, μίλησε ο ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ κ. Γιάννης Φραγκάκος.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλο και τους συνεργάτες του, για την υπόσχεση και υλοποίηση της ανακατασκευής του γηπέδου 5Χ5, αντικαθιστώντας τον χλοοτάπητα. Αυτό αποτελεί μία κίνηση που θα δώσει μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές της ομάδας μας.
Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σαν τον κ. Βαλασόπουλο και τους συνεργάτες του, κοντά στον αθλητισμό, πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά και αξιόλογα πράγματα.
Επόμενος στόχος είναι η αλλαγή του χλοοτάπητα του μεγάλου γηπέδου (11Χ11) με έναν νέο τελευταίας γενιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, έπειτα από συμφωνία του Δήμου με τα σωματεία που αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο».
Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ κ. Γιάννης Νάσης, υποστήριξε:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλο αλλά και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Γιαννόπουλο, για τον νέο τάπητα που τοποθέτησαν στο μικρό γηπεδάκι (5Χ5).
Με αυτό το έργο μας δίνεται πλέον η δυνατότητα ως αθλητικό ποδοσφαιρικό σωματείο να εκπαιδεύσουμε τις μικρές ηλικίες που απαρτίζουν τα τμήματα των ακαδημιών μας, με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Η αλλαγή τάπητα ήταν κάτι που τόσο πολύ χρειαζόταν ο σύλλογός μας, αλλά και η περιοχή της Αγίας Μαρίνας γενικότερα και ευελπιστούμε ότι το έργο αυτό θα μας βοηθήσει να «μεγαλώσουμε» σαν ακαδημία. Ευχαριστούμε θερμά».


  
 
Back to content | Back to main menu